miercuri, iulie 07, 2010




As putea sa-ti dau drumul. Oh, cat de greu mi-ar fi, cat de mult m-ar durea - nici nu iti imaginezi. Dar as putea sa o fac.
Totusi... cum as putea sa ma lipsesc de lumina din ochii tai? sau de mirosul pielii tale sarate. ar trebui sa ma lipsesc de mine, pentru ca tu insemni eu si pentru ca esti in fiecare particula din trupul meu. si pielea pe care o mangaiai seara la culcare, in timp ce eu varsam o lacrima de bucurie cu spatele la tine - te avea pe tine in ea, si avea iubirea mea pentru tine in fiecare por. pentru ca te-am iubit si te iubesc cu toata fiinta mea.
oh doamne, si daca ai putea sa stii cat m-ar durea sa nu mai vad ochii care-mi oglindeau chipul si in ai caror adancuri ma pierdeam fara cel mai mic regret.
nu ma pot lipsi de bataile inimii tale in timp ce imi odihnesc capul pe pieptul tau si iti conturez usor formele cu degetul aratator.
ai fost refugiul meu, locul unde scapam de fiecare data. cand imi era frica - bratele tale ma primeau, cand imi era frig - caldura trupului tau ma incalzea, sau pur si simplu cand te iubeam - erai acolo.
as putea sa-ti dau drumul - fara indoiala. dar as muri fara tot ce insemni tu. fara saruturile de noapte buna, fara o dimineata somnoroasa sub acelasi cearsaf, mainile tale in jurul taliei mele in timp ce pur si simplu te privesc in ochii si port mandra un zambet prostesc de adolescenta.

Un comentariu:

Unknown spunea...

numai bine si tie /voua !!!! >:D< :*
aveti grija de voi maa...