luni, martie 02, 2009

Really don't care!!


Stiti ce? Acum am realizat. Toata conspiratia asta impotriva femeilor/fetelor fara sani. Tiata chestia asta, nu e problema barbatilor[ in mare parte nu e], ci a femeilor...voluptoase. Imi pare rau sa o spun, stiu ca sunt o nesimtita, si stiu ca am prietene care au niste "balcoane " de nu mai incap in sutien, imi pare rau, dar e vina voastra. Daca voi nu ati exista, noi, astea mai inferioare si mai nedotate nu am mai fi atat de al naibii de complexate. Imi pare rau, in viziunea mea, e doar vina voastra. Daca barbatii nu ar avea intre ce sa faca comparatii, nu ar mai exista aceste diferente, si toata lumea ar fi fericita. Dar nuuuuu... de ce sa fiti voi la fel ca noi...lasa sa fim noi la fel ca voi. Ciudat. Bine... nu zic ca nu e si vina barbatilor, carora le pica mecla daca vad una mai cine stie cum.
Dar asta a fost doar o introducere, o revolta personala. Ceea ce vroiam sa subliniez e ca, nu stiu... chiar nu ma mai intereseaza. Am realizat ca, cine ma iubeste, o face... asa cum sunt, cu ochii caprui sau albastri, cu blugi largi sau stramti, cu par drept sau cret, cu sani sau fara, cu pantofi sau adidasi, pentru ca nu acestea sunt standardele dupa car iti alegi un partener, si pentru ca e el, pentru ce sunt eu cand sunt cu mine, cu tine, ce sunt eu, in interior.
Si tin sa multumesc singurei persoane care... in ciuda tuturor incercarilor de a costrui castelul nostru al prieteniei, ne cam impotmolim la varf, dar o sa reusim sa il terminam. Pentru ca a fost singura persoana din zeci poate chiar sute care tot imi spuneau ca exteriorul nu conteaza, care m-a facut sa inteleg, sa simt acest lucru.
Si nu tineti minte decat un lucru... cel ce iti e ales, te va iubi asa cum esti, si nu va incerca sa te schimbe. Deloc.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Oooo.. Micutza Dudu se simte complexata ? :( :D Dar te inseli nu tuturor barbatilor le pasa de sanii sau fundul cuiva :)... so e relativa :P

Dudu♥ spunea...

Da... toti ne simtim complexati de un aspect al corpuli,sufletului o data in viata. Si aici, la partea cu barbatii.... sunt multe chestii pro si contra. Toti, dar absolut toti barbatii, si crede-ma am intrebat cred ca sute de barbati baieti si adolescenti ... de la baieti de 13 ani pana la adulti, maturi, trecuti prin viata de 45 de ani. Intrebarea suna exact asa "La o femeie conteaza sanii?" ...toate raspunsurile au fost un NU categoric. Nefiind bineinteles convinsa de raspuns, am vrut sa ma asigur, si am pus urmatoarea intrebare "Dintre o femeie, care nu este foarte dotata, dar are o cariera si mai ales minte; si o femeie cu sani, dar care nu e atat de inteligenta, dar deh arata bine." , si cred ca stii care a fost raspunsul? "Normal ca aia cu sanii mari..ce conteaza creieru'? io ma fut cu mintea ei?". Cum sa nu ramai socata?... si da, nu recunosc ca nu sunt barbati care nu se uita la asta, in ciuda faptului ca, eu personal cunosc doar unul[dar trecem peste], dar majoritatea..si zic asta cu ferma convingere, cel putin 80% poate chiar mai mult se uita la sanii unei femei, daca are... hai sa o invit la un suc..sa ma bag pe ea. Daca nu, o las ca rezerva.
Stiu..e dura realitatea asta..dar asa este.

Anonim spunea...

Pacat ca in jurul tau sunt doar baieti respectiv barbati de genu uneori nici nu stiu ce sa cred.. eu sunt problema sau ei sunt problema.. Probabil deaia te si simti complexata de chestia asta. Oricum nu e nevoie sa te simti complexata, sunt multi baieti carora nu le pasa neaparat de aspectul fizic doar ca nu iai intlanit tu inca.

Makü spunea...

bai.....si eu am defectele mele dar nu sunt complexata de ele.....ba din contra....ele ma fac ceea ce sunt: speciala!
si ce daca barbatii se uita la fete cu sani mari.....nu au decat......pentru fiecare barbat care sa uita doar la sani trebuie sa existe si unul care tine cont de inner values....asa ca.....

Dudu♥ spunea...

Stiu ca exista si barbati care nu se uita doar la asta. Nu am negat nicio clipa. Tocmai de aia nu ma mai deranjeaza anumite comentarii si.. multe altele.. Dar din pacate...traim in Romania...si criteriile de selectie sunt foarte foarte aspre. Cum spuneam..nu am negat nicio clipa ca exista barbati adevarati...dar aceia sunt foarte putini..si crede-ma..pe cale de disparitie..si daca nu sunt nici una nici alta..sunt ocupati. Dar am spus si o repet. Cine e sa ma iubeasca o face asa cum sunt.
Spor^^

Makü spunea...

true that.....vorba americanilor: un barbat daca e simpatic, destept si tine cont de inner values ori e dat ori e gay!.....rasa baietilor buni este intr-adevar pe cale de disparitie....ca doar e la moda sa fi baiat rau si toate fetele sa fie limba dupa tine.....dar iti spun din proprie experienta (ce am observat la un moment dat in grupul meu de prieteni si a preietnilor lor) ca pana la urma oricat de "rai" si "duri" si selectivi sunt ei, la un moment dat vor avea sentimente pt o persoana care nu corespunde criteriilor.....so let's cut them some slack.....ca pana la urma sunt si ei doar oameni......(probabil)

Anonim spunea...

Oricum lasati... nici fetele nu sunt mai bune...

Anonim spunea...

unele...

Dudu♥ spunea...

Asta asa e..si daca s-a ajuns la situatia asta in care barbatii sunt foarte "smecherasi",...e din cauza unor fete...care le dau nas...normal ca toti se iau dupa specimenele alea...asta este,traim in Romania iar spiritul de turma nu are cum sa nu-si ffaca simtita prezenta