luni, ianuarie 05, 2009

Atunci...


Si imi pare rau pentru tot trecutul meu. Regret ca traiesc, acum. Imi pare rau ca nu am invatat sa ma opun tipetelor mamei. Imi pare rau ca nu stiu sa imi impun intotdeauna punctul de vedere, pentru ca sunt intimidata. Imi pare rau ca nu mai pot intoarce trecutul, cand eram un copil, un copil nebun dar totusi un copil, cand nu stiam ce e un calculator, cand desenam casute si copaci, cand suflam in papadii, imi e dor. Imi pare rau ca am lasat cel putin 7 ani sa treaca pe langa mine fara sa ii simt. Imi pare rau pentru toata lugrurile gresite care le-am facut, pentru toata lucrurile care nu le-am facut, si as fi vrut sa le fac. Imi pare rau pentru mine, am ajuns o silueta de 1.65 si 50kg, fara sentimente, fara respect, fara limite, fara gandire, fara reactii, fara analiza, fara... vlaga.
Si toate acestea se numesc regrete, care imi umplu viata in fiecare zi, ma urmaresc, si nu pot scapa de ele. Realizez, caci ma maturizez... si e greu, doare.
[Fotografie- Grozea Marius-Fotolitera.com]

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu tre sa traiesti cu regrete...cum ai zis...te urmaresc in ficare zi...incearca sa treci peste ele...nu toata lumea regreta ce a facut...si putini sunt aia care reusesc sa treaca peste ele...si eu am facut lucruri pe care le regret,pe care doresc sa nu le fi facut niciodata...eu am reusit sa trec peste ele...inca mai apar in amintiri...dar nu ma demoralizeaza ca in trecut...:*

Dudu♥ spunea...

Mersi Cips. Apreciez enorm:*

Cecilia. spunea...

nu regreta. nu ai de ce. toate trec. nimic n ramane vesnic. dupa ce nu vei mai fi, si ma refer ca nu vei mai exista in nicio alta dimensiune, nu vei mai stii ce ai facut si ce nu ai facut. si ce s-a intamplat. lasa-le pe toate in urma. sterge-le cu buretele. nu-si au rostul. de ce sa iti irosesti viata, mai ales cand stii ca ai tot viitorul in fata? incearca sa faci acum ceea ce nu ai reusit sa faci mai demult. traieste-ti viata cat poti tu de frumos. si nu o trai in trecut. si nici in viitor. in prezent. e cel mai bine. crede-ma.

Dudu♥ spunea...

Asa este. Aveti perfecta dreptate. Dar, stii cum e, sau poate nu stii...nu pot astepta... si e vina mea. E doar vina mea ca nu stiu sa astept sa fiu surprinsa.