luni, decembrie 28, 2009

Nu ma ajuta cu nimic faptul ca imi spui ca intelegi. Pentru ca nu intelegi. Si ma doare ca dracu sa stiu ca eu pun limitele mereu, la orice. Doare ca dracu... jur. Sa stiu ca pentru prima data am gasit pe cineva care chiar ma vrea langa el in orice moment al zilei si... simt asta, e cel mai frumos lucru si de aia doare ca dracu ca nu pot sa ma bucur de lucrurile astea, si de timpul care in mortii lui e doar timp, si trece. Toti ne pisam pe timp. Se scurge... trece. Si eu pierd momente importante din cauza unei persoane care vreau cu orice pret sa isi impuna autoritatea asupra mea dar de fapt nu face decat sa ma desparta de tine.
Si lacrimile astea dor ca dracu.

4 comentarii:

Unknown spunea...

:-<
nu-mi place ce citesc... incearca sa va intelegeti mai bine ..o sa ai nevoie de ea peste ani .
Si in plus ,daca am invatat ceva de la mama mea , e ca uneori..are dreptate..uneori ajung la concluziile ei , si doare ca dracu atunci , cand vine si iti spune :"Ti-am zis eu.." si tu mori in sinea ta de ciuda , ca stii ca are dreptate...

Ai grija de tine :*

Unknown spunea...

LA MULTI ANIII !!!
sa ai grija de tine
>:D<
poate iti pocneste o pocnitoare in mana
:))
ca mie
=))))
is tutaaa
)):)

Anonim spunea...

Stiu cum e.Dar pe mine nu ma doare ca dracu.Ma doare si ami ca dracu daca intelegi:)).
Dar daca stam sa ne gandim,autoritatea pe care si-o impune nu o face cu rea intentie.La asta m-am gandit si eu.Pe moment te doare ca dracu,dar daca te gandesti...aceasta rea intentie nu e decat modul de a arata cat tine la noi.Mai ales ca are doar un singur copil.Ti-am zis si ti-o mai spun: Nu mai pune tot la suflet!Si rebeliunea asta poate ca o doare si pe persoana asta.Tocmai de-aia se impune.Ding.Psihologie inversa.
O sa crestem noi,o sa vezi ca totul se va schimba. ily<3

Anonim spunea...

p.s.: Prietena si colega ta de banca te iubeste enooorm si vrea sa fie alaturi de tine oricand!