sâmbătă, martie 14, 2009

Obsedata? DA!


Deci cum a aparut "Eclipse"- a 3a carte din seria Twilight... nu au trecut cred ca 24 de ore....plus cele vro 5 6 7 ore de somn deci mai raman aproximativ 15 ore[am zis ca nu au fost 24 integi...cu o marja de eraore de vro 8 ore:))]. Treaba a stat asa.. m-am dus, am cumparat cartea la 7 seara[bineinteles ca am batut-o la cap pe doamna de la librarie toata saptamana sa imi pastreze cartea pana ma intorc de la scoala- si asa a facut], cum spuneam..pe la 7 seara, la opt am ajuns acasa, nu am mancat nu m-am schimbat- m-am pus pe citit. Nu cred ca am fost la baie, sau cel putin nu imi amintesc sa ma fi miscat mai mult de cei 2 metri care despart patul de calculator atunci cand primeam cate un mesaj. Am stat pana la vro 3 noaptea cand intr-un final am hotarat sa ma culc.[app. ajunsesem pe la pagina 320.. cam asa- deci imi mai ramaneau aproximativ 200 pagini]. M-am trezit bine dispusa dupa fatasticul vis care l-am avut cu Edward[ si da..innebunesc am vise cu un personaj dintr-o carte... Balaceanca scrie pe mine] si m-am apucat bineinteles din nou de citit. Si am terminat cartea:))pe la vreo 12.... cu o mica pauza de vreo 3 ore in care am mancat si eu, am fost sa iau paine si mi-am facut dush[in tot acest timp gandindu-ma la... carte bineinteles]. Dupa ce am terminat am hotarat ca nu mai pot astepta cine stie cate luni[poate chiar un an] sa apara a 4-a carte in romana, asa ca m-am apucat sa o citesc in engleza. Am ajus pe la pagina 98 si citesc de pe la vro 16.20... deci merge mai greu decat in romana[nu chiar asa greu].
Nu ma astept sa imi inteleaga nimeni nebunia, fantezia care o traiesc in acest moment, poate si durerea de spate care se datoreaza faptului ca nu m-am ridicat deloc de pe scaun, sau durerea de ochi, sau alte aberatii. Tot ce vreau e sa imi notez memoriile, ca peste 5 ani sa imi amintesc razand de cat de haioasa, penibila, credula/naiva si visatoare puteam si la varsta asa, in asa momente.
Eh... mai in gluma mai in serios cred ca o sa ma scriu cand termin vol. 4... nu stiu cand... o sa citesc pana tz in seara asta si maine bineinteles, dar de luni se taie macaroana ca vro 8 9 ore o sa fiu plecata de acasa... bleah. Deci... wish me luck si.... sper sa nu ajuns sa port ochelari cu lentile de borcan.
O seara...weekend... saptamana...viata placuta^^.
P.S: duminica 20.30 - Protv...Harry Potter si nu stiu ce.... important..joaca Rob. in el..deci merita:D
P.P.S: sorry pentru poza... am de ales din sute de poze, si nu m-am putut hotara, asa ca am les coperta.

2 comentarii:

Oaie spunea...

ahh :))

good ol' times
tin minte ca asa am facut eu la Harry Potter 7
mai era si in engleza :))


anyway, always nice to meet a twilight fan <3

xoxo spunea...

iui de cand nu m-a mai atras si pe mine asa o carte;))
acm de s-au inventat blog-urile:))