vineri, februarie 06, 2009

Cutiuta cu amintiri.


Cine a zis ca sa faci curat e benefic? Pe dracu. Sa va ia dracu pe toti. Mincinosi. Nu e deloc bine sa faci curat, ordine. Cine a mai inventat si ordinea asta? Sa il ia dracu si pe ala. Si totusi... e bine. Prin cele mai ascunse coltisoare ale sertarelor biroului din camera mea am gasit, o cutie. A naibii cutie, cat m-a chinuit. In fine. E doar o cutie idioata cu lucruri idioate, care nu ar fi trebuit sa existe, cu hartii tampite, cu hartii, care au imprimate scrisul tau. Ce tampenii. Bine ca le-am ars. Trebuia sa fac asta cu mult timp in urma. Si totusi, de ce sa faci curat e atat de dureros. Pe dracu. Gasesti tot felul chestii uitate prin cine stie ce dulap care nu l-ai mai deschis de vro 3 4 5 6 7 luni, si care are pana si panze de paianjeni prin colturi. Ii urasc. Si am gasit atatea hartiute, harioare, hartii si harogaraie. Teste din clasele mici, diplome, carnetul de note din I-IV. Eram buna. La naiba si cu scoala asta. Creionu ala. Al naibii creion. Trebuia sa il arunc de acum 3 ani cand mi l-ai dat. Pe dracu, pe cine mint, si acum il mai am. Ce nevoie am de atatea chestii invechite, prostii, martisoare, vechituri. Le urasc. Imi amintesc de trecut. La naiba si cu trecutu asta tampit.
La naiba cu toate amintitirile astea idioate. Nu mai fac ordine niciodata.

3 comentarii:

xoxo spunea...

:)) dap cam naspa
daca ai nevoie de curatenie vin eu si-ti fac ca mda prea multa dezordine nu e buna, deci data viitoare cand ai chef anunta-ma:P

Unknown spunea...

cata dreptate ai...

Anonim spunea...

I regret, that I can not participate in discussion now. I do not own the necessary information. But this theme me very much interests.