sâmbătă, februarie 14, 2009

Another year, alone again.


Trebuia sa fac eu respectata traditia si sa fiu singura da "cea mai tare zi a lunii Februarie". Ce sa zic. O mare prostie, chiar daca tin la... noua moda cu ziua asta imprumutata de la americani, si ma oftica faptul ca sunt singura si nu primesc cadouri[shame on me] totusi, fericirea mea nu sta intr-o zi, care pana la urma e o zi ca toate zilele anului, doar ca are si ea un nume. De cand am inceput saptamana am fost pesimista, in legatura cu starea pe care o voi avea cand ma voi trezi, dar acum vad ca a fost doar imaginatia mea, si ca ma simt chiar extrem de bine. Habar nu am de ce. Nici nu vreau sa stiu. Sunt singura de V. Day. Si??? E un lucru bun. Si asa nu aveam bani de cadouri[shame on me again]. Acum lasand gluma la o parte, tot ma roade ceva[...], normal ca ... mi-as dori sa am pe cineva de ziua intragostitilor, dar asta este, nu o sa ma arunc dp bloc din cauza faptului ca sunt singura.
O sa ies in parc cu fetele, o sa ne bucuram, impreuna, ca suntem singure, si nu avem un nesimtit alaturi[stiti vorba aia mai bine singura decat cu o companie neplacuta]. E o zi frumoasa si o sa ma bucur din plin de ea, chiar daca in Cismigiu o sa fie cred ca sute de cupluri sarutandu-se sub coroanele copacilor verzi, prin barcute si pe banci. Nu e nimic. O sa admir, o sa ma bucur pentru ei si o sa fac multe fotografii[asta asa, ca sa imi amintesc ca nu aveam si eu cu cine sa ma sarut pe o banca in Cismigiu].
Si da... pana si ai mei se duc cu prietenii de familie la rest... si eu o sa stau singura cu Bubu acasa, facand cine stie ce nebunii[:))], asta dupa ce vin din parc[sa ma fac inteleasa].
Asta fiind programul initial[sper sa nu se modifice absolut deloc, stiti voi, obsesia mea cu zilele planuite minut cu minut-stiu, sunt o obsedata] va urez ceva foarte tare, ceva ce am vazut la statusul unui prieten "grupul fetelor singure si fara fraieri alaturi, saluta idioatele care alearga dupa cadouri"[fara niciun fel de jignire]
O zi a ingragostitilor frumoasa si voua.

2 comentarii:

Cecilia. spunea...

da... desi eu sunt cu cineva acum, ziua indragostitilor a fost naaaspaaaa. cam atat am avut sa zic. cum ai spus si tu, mai bine singura decat intr-o companie neplacuta.

Dudu♥ spunea...

Imi pare foarte rau sa aud asta. La mine, pot spune ca a fost dragut... din perspectiva unei burlace. Am fost la plimbare cum am si planuit, iar seara m-am imbatat[spre rusinea mea]. Cine stie, poate la anu' o sa fie mai bine.