marți, iunie 01, 2010

"barbatii si femeile nu iubesc la fel."
cate feluri de a iubi exista? de ce trebuie sa spunem ca pur si simplu nu e la fel? oare nu toti iubim simplitatea cu care Dumnezeu ne-a scos in cale sufletul pereche? sau cum dimineata, totul miroase a scortisoara, a mere verzi, a.... cum adormim avand in minte cele mai frumoase scenarii din filmele romantice - in timp ce el te mangaie pe spate. cum ea, subtil, iti gadila orgoliul si iti spune ca i-ai oferit cea mai minunata experienta din viata ei si cum dimineata iti spune din priviri ca te iubeste.
toti iubim sa ni se acopere spatele cu sarutari portocalii de dimineata si sa scapam printr-o singura voce din tot stresul care ne inconojoara.
el iubeste ca ea il suna mereu cand nu sunt impreuna - chiar daca nu recunoaste si spune ca e stresanta, ii gadila orgoliul faptul ca ea isi face griji. si ea.... si ea iubeste sa faca pe inocenta si sa se lase sunata in timp ce el o lasa sa astepte.
si el, si ea iubesc cand se saruta - sa inchida ochii.

toti iubim astea, atunci de ce nu toti iubim la fel?

Un comentariu:

5 arome de depresie spunea...

prostia omeneasca.. nu gasesc alt motiv , sincer. adica , sunt unii oameni care chiar au impresia ca iubirea lor e diferita , dar de fapt e la fel ca a tuturor.
:*
ai grija de tine >:D<