sâmbătă, aprilie 24, 2010

M-am saturat de persoane in viata mea care "imi vor binele". M-am saturat de lume care sa intre cu bocancii plini de noroi in viata si inima mea. M-am saturat de toti care "vor sa-mi dea o lectie" si de toti care incearca sa ma ajute dar mai rau imi fac rau. M-am saturat sa fiu fata buna care incaseaza suturi de la toti. M-am saturat sa iubesc de fiecare data doar pentru a-mi lua o imensa palma peste cap.
M-am saturat de toti si de toate.
Vreau sus. pentru ca ma doareeee

2 comentarii:

Unknown spunea...

um...sincer nu-mi place ce ai scris tu [dar nu pentru ca ai scris urat , sau prost] nu-mi place pentru ca in spatele cuvintelor .... cred ca ascunzi durere , ura si tot setul de sentimente printre care si dezamagire
ai grija de tine :*

Cecilia. spunea...

dudu, vor fi multi si multi altii care "iti vor vrea binele". dar tu fii fata buna care incaseaza suturi de la toti. si stii de ce sa faci asa? pentru ca numai suturile te vor ajuta sa mergi mai departe. cazi azi, maine te ridici. da, cred si eu ca asa este cum a zis Anemone:x, ca in spatele cuvintelor se ascunde durere si ura si dezamagire. dar cred ca ma presus de toate ascunzi iubire, pentru ca daca nu ai iubi, nu ai mai ura si nu ai mai fi dezamagita, si nu te-ar mai durea. si odata si odata tot vei ajunge sus, crede-ma, chiar daca acum doare.


sper ca nu te superi pe mine, eu sunt o persoana care iti vrea binele in adevaratul sens al cuvantului. si sper ca o sa fii bine. :)



PS: daca iti fac rau astia care "vor sa te ajute" zi ca ei, dar fa ca tine.

te pup si ai grija de tine!