joi, ianuarie 21, 2010

Nu credeam ca o sa ajung vreodata la acest subiect pe blog, sau la aceasta etapa in viata mea. Dar pur si simplu trebuie sa o fac... pentru ca asta simt, si nu am mai simtit-o niciodata pana acum. E doar ciudat ca m-am atasat de o persoana despre a carei viata nu stiu nimic. Dar nimic. In schimb aceea persoana stie multe despre mine, si intelege. Poate si de aceea, pentru ca ma cunoaste. Poate o parte din mine, ceea care sunt cu adevarat.
Iar acum... singura persoana matura careia m-am putut destainui, sau mai bine zis care a vrut sa ma descopere... a disparut. Si locul i-a fost luat de o impostoare. Si nu accept acest lucru nici macar pentru 1 saptamana. Pentru ca da... m-am atasat de un cadru didactic. Ce urat... cadru didactic... este mai mult decat un cadru didactic, este singura care ne intelege cu adevarat... cel putin pe mine.
Iar acum nu imi doresc decat sa fiu copilul acela rasfatat pe care incerc sa il alung din mine si sa dau din maini si din picioare, tipand ca imi vreau inapoi profesoara.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Si eu o vreau inapoi!Inca o saptamana e ....groaznic!!!Si eu m-am atasat de ea si mi-a dat o gramada de sfaturi pentru toate prostiile astea care m-au chinuit o perioada lunga.Noroc ca am o rabdare iesita din comun.
Deci...o vreau pe d-na Irina inapoi:(

Anonim spunea...

Cu totii ne-am atasat de doamna profesoara Irina,eu as vrea sa ne predea pana in a 12.
Este in acelasi timp si un prieten si un cadru didactic care ne invata foarte multe lucruri despre viata.


Colegul tau,NIKU

Absurd spunea...

Bai adevarat, e cam cel mai ok profesor...bine eu am si ceva cu ei , toti au impresia ca sunt sefii elevilor, profa de rom.:D imi pare mai mult a prietena..aaa..si e singura ora la care discutam...nu tipam si urlam...sau stam ca melci in carapacea noastra de broasca testoasa...

Unknown spunea...

se mai intampla si asa..Dar eu cred ca si ea regreta ca a plecat de langa voi , dar ma rog , poate ca doar nu sunt in masura sa vorbesc. Nu sunt in cunostinta de cauza..
Take Care hun :*
>:D<