duminică, decembrie 20, 2009

Oamenii nu isi schimba obiceiurile, comportamentul doar pentru a nu-i mai face pe cei din jur sa sufere. Asta am simtit-o, si o simt pe pielea mea. Poate nu din rautate ci doar din simplul fapt ca ei cred ca procedeaza bine. Am ramas cu aceea parere de rau legata de... persoana care mi-a dat viata si daca eu credeam ca vreodata ceva o sa se schimbe in relatia noastra, faptele din ultimele zile mi-au demonstrat exact contrariul. Eu... nu mai incerc. Sunt satula.

5 comentarii:

Unknown spunea...

niciodata sa nu renunti indiferent de cat de mult te dor anumite lucruri sau...cat de greu pare..
da esti satula..dar undeva in tine exista speranta.
ai grija de tine , te rog
:*

Anonim spunea...

poate ar trebui sa vorbiti despre asta.Daca el refuza incearca sa-i impui sa te asculte,pentru ca nu esti o persoana care sa te calce in picioare.Eu ti-am spus sa nu ii arati ca il iubesti atat de mult si ca esti moarta dupa el,ca asta il va face sa isi ia lumea-n cap.
E vremea ca tu sa hotarasti si sa impui.Arata-i ca nu esti inferioara lui!

Dudu♥ spunea...

nu e vorba de el.

Anonim spunea...

Ok...wrong thinking.E vorba de mama ta?Incearca sa faci acelasi lucru care ti l-am spus mai sus.La mine merge la oricine,cand sunt in aceeasi situatie,Duda.Nu imi place cand te vad suparata,si cateodata chiar si rece.

Unknown spunea...

mersi mult scumpo:*
intotdeaua la fel de dulce si saritoare;))

si daca e vorba de mama ta...crede-ma ca oricat de mult incerci sa o schimbi , nu o sa reusesti..dar poti sa ma crezi cand zic..ca ea te iubeste in inima ei,dar poate nu stie sa arate lucrul asta si chiar arata contrariul
ai grija*