joi, iulie 16, 2009

Ar trebuie sa ne fie rusine pentru cat de lipsiti de scrupule suntem. Sa mergem cu o punga pe cap tot timpul. Sa nu ni se observe adevarata fata. E groaznic sa mergi pe strada si sa vezi numai fete de oameni falsi. Da, toti suntem falsi. Si eu sunt falsa, si tu, si el, si ea, si tu...da, chiar si tu. E in firea acestei specii "superioare"... noi... astia care ne numim oameni ne credem "SUPERIORI"?? Cat de ipocriti putem fi..cu ce suntem noi superiori? Ca rationalizam lucrurile pe care le face? Idiotenie mai mare nu am auzit. Pai ce? Aia care isi omoara PROPRIA MAMA rationalizeaza? Ala care violeaza o baba de 125 de ani ca sa ii fure 20 de lei din pensie rationalizeaza? Aia care isi face poze in baie cu botul plin de untura roz, intr-un sutien si 3 ate bagate in cur rationalizeaza?? Ala care arunca o hartie/mai multe pe jos pentru ca "asa fac toti" rationalizeaza??? Nu... imi pare rau, noi suntem cea mai inferioara specie. Om fi creat noi... calculatore, masini, cuptoare cu microunde, calatorii pe Luna, vorbitul pana in celalat capat al lumii, dar toate astea or sa aduca la un singur lucru - distrugere. Si toti stim aceste lucruri, dar nu vrem sa le acceptam; si cel mai rau e ca nu facem nimic in privinta asta.

5 comentarii:

Helene. spunea...

mda. suntem infecti, si asta se vede cel mai clar. :|

Unknown spunea...

cat de multa dreptate ai..
:|
e pacat ca se ajunge la asa ceva parerea mea...
cand eram mica visam ca o sa imi placa sa cresc..dar nu e asa..
8-|

Scarlett Kirsch spunea...

Intr-adevar acesta e crudul adevar... si poate am putea schimba ceva dar suntem prea lenesi.

In loc sa citim o carte, sa ne informam, noi stam ore in sir pe mess. Ca sa ce? Ca sa-l asteptam pe X , care oricum rade de noi ca ne pasa atat de mult de el 8-|.

Si daca reusim sa ne mobilizam sa facem ceva util, renuntam mult prea usor cand observam ca suntem prea putini cei care vrem sa schimbam ceva...

Anonim spunea...

nu vreau sa cresc. pentru ca nu vreau sa raman gravida:|.:((

Nana spunea...

Am mai zis cuiva , animalele sunt mai superioare ca noi , la ele nu exista violuri , si c******i d`astea .