joi, iunie 11, 2009

Incantata de cunostinta!

Dragii mei cititori[putini, dar cititori] ai micutului meu blog. Astazi, nu mai vorbim de iubire, de ura, de criza financiara, de Robert Pattinson sau despre epidemia de gripa porcina[sau poate doar putin]. Astazi facem cunostinta cu ... Ana. Mi-ar placea sa va spun cine e Ana, dar nici macar eu nu stiu. Domnisoara, sau doamna, nu stiu cum sa o recomand, mi-a descoperit blogul. Minunat pana acum. Mi-a si comentat la unele postari. La fel de minunat. Chiar ii multumesc. Dar, avem o mica problema. Domnisoarei, sau doamnei, nu ii convine modul meu de a gandi. Fratilor, nu va place blogul meu, nu il mai vizitati, nu iti place ca eu PE BLOGUL MEU PERSONAL, critic cocalarii si pitipoancele, nu il mai vizitati, nu va convine ca aberez despre problemele mele non-significante la 14 ani, NU IL MAI VIZITATI, nu iti convine ca am pus o poza, FACUTA DE MINE,a unei carti pe care eu am citit-o, la o postare A MEA, DE PE BLOGUL MEU, si mai ai si tupeul sa spui ca nu stiu din ce carte am facut cu MANA MEA poza... atunci te rog sa iesi. Daca nu iti convine ca am pus o poza cu actorul meu preferat la un post de pe BLOGUL MEU, te rog dracu sa iesi. Nu m-am enervat, dar din moment ce nu mi te prezinti ,imi permit sa iti vorbesc cum vreau eu. Chiar ma bucur ca nu sunt inconjurata numai de prietenei. Multumesc din nou.
P.S... poate imi spui si cine esti ca sa stiu cum te recomand, sa nu cumva sa fac vreo gafa.
P.P.S ar trebui sa fi mandra ca ti-am dedicat un post! Special numai pentru tine "pisi"[nu va speriati, asa mi se adreseaza ea]

10 comentarii:

ana spunea...

nu avem dreptul la opinie?
uite, ideea e ca nu trebuie sa ti se spuna numai chestii bune. daca mai vine cineva cu o parere doua nu trebuie sa-ti iesi din pepeni in halul asta. nu am intentionat. (desi e comic, intr-un fel)
nu, nu ti-am zis "pisi" pentru ca folosesc apelativul asta foarte des, numai ca am simtit ca ti se potriveste:).

incearca sa citesti si altceva in afara de twilight si colectia vampirii sudului. asta ca sfat. citeste ceva mai putin "clasic".
:)

si nu, nu sunt mandra. as fi fost mandra daca ar fi scris cineva important despre mine [ chiar daca mi-ar fi spus "te rog dracu sa iesi" ;)) ]

tot ana spunea...

si inca ceva ;)
gramatica e importanta.
se scrie "sa fii" nu "sa fi"
poate de asta am eu o jena sa fiu mandra:)

Dudu♥ spunea...

Scumpa mea ana... am citit mult mai multe carti, asta pentru informarea ta, si da, chiar ar trebui sa fi mandra, ai reusit sa imi captezi atentia, nu multi reusesc asta. Si nu, chiar nu mi-am iesit din pepeni cum am mai spus, am tinut sa te lamuresc. Este ok sa iti exprimi opinia, dar, in limita bunului simt, fara sa jignesti si sa faci anumite presupuneri idioate care nu au nicio legatura cu persoana mea.

ana spunea...

sunt o persoana foarte calma de felul meu.
DAR GRESILE DE GRAMATICA MA SCOT DIN MINTI.
poti corecta te rog?:)
faptul ca ai scris un post despre mine nu ma incalzeste si nici nu ma enerveaza. in general prefer sa trec neobservata, dar daca ti-ai irosit timp este pur problema ta. :)
take care, copil:-h. si ai grija la i-uri:P

Helene. spunea...

buh... nici chiar asa. ana asta si-a cam iesit din minti. femeie, e o greseala de gramatica, nu e ceva care te doboara undeva de unde nu te mai poti ridica niciodata. se rezolva ;) si nu va mai certati atata ca nu are rost. fiecare cu opinia lui. respectati-va.

Dudu♥ spunea...

Respect cand sunt respectata. Intelegi tu:-p.

ana spunea...

Dudu: n-am spus ca nu te respect.

si te-as ruga sa nu-mi spui femeie. :). bine, helene? nici nu era vorba de tine pe aici;)

Dudu♥ spunea...

Nu ai spus "nu te respect" dar prin ce mi-ai spus mi-ai aratat asta, facand niste afirmatii care nu isi au niciun rost si care nu au nicio legatura cu mine.

ana spunea...

Dudu, nu am facut afirmatii despre persoana ta, ci mi-am dat cu parerea despre ce ai scris. nu te cunosc, asa ca nu am niciun drept sa te respect sau nu:).

Dudu♥ spunea...

Ba da ai facut. Ai spus ca ar trb sa citesc si alte carti in afara de Twilight si altele... nu e treaba ta ce citesc eu si cat citesc eu. Si da, nu ma cunosti, tocmai de aia as prefera sa iti retii comentariile urate, sau sa intrebi intr-o maniera politicoasa despre lucruri pe care nu le stii, si vrei sa le afli.